PDF PDF Print

Jubileumtour Sint Paulus gaat van start !

Op zondag 17 september a.s. gaat de Jubileumtour In het spoor van Paulus feestelijk van start in de parochie Gouda ! Die zondag wordt de tour langs alle parochies in gang gezet ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Bisschoppelijke Commissie Sint Paulus, ok missie en diaconaat buitenland. Dit gouden jubileum was ook aanleiding om het logo tijdelijk een gouden kleur te geven !

Het bestuur wil graag met alle parochies in gesprek over missie en diaconaat, om te vieren dat missie en diaconaat betekenisvol en zinvol is! Voor u, voor mij, voor de ander/Ander! Om met elkaar te vieren dat missie en diaconaat gaat over relaties. Met onze naasten dichtbij en ver weg en met andere kerken. Om te vieren dat missie en diaconaat gaat over wederkerigheid, over verbondenheid en ook over de verantwoordelijkheid die wij in deze als Christenen hebben.

De projecten van Sint Paulus, ok missie en diaconaat buitenland zijn tekenen van hoop, van liefde, verbondenheid, barmhartigheid, partnerschap, relatie en solidariteit. Dat zijn dingen die je niet ziet, die niet concreet zijn maar die je wel kunt ervaren! Die daarom niet minder echt of minder betekenisvol zijn! En juist die ontvangen ervaring voedt het verlangen, het smaakt naar meer!

Er zijn al verschillende haltes voor de tour vastgesteld. Wil uw parochie een volgend station zijn? U bent van harte uitgenodigd om daartoe contact op te nemen via secretaris@stpaulus.okkn.nl.


Amersfoort, Bisschoppelijk Bureau, 11 september 2017

 

Website van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland | Bisschoppelijk bureau: Kon. Wilhelminalaan 3, 3818 HN Amersfoort | Tel. 033 - 462 08 75
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan